Bahar Feyzan, gazeteci, yazar ve haber sunucusu olarak çalışmaktadır. Medya kariyerine muhabir olarak başlamış, CNBC-e, Habertürk, NTV, Star TV, Kanal 24, TRT Türk ve TV8 gibi birçok televizyon kanalında çeşitli programlar sunmuştur.

Bahar Feyzan kimdir?

Gülbahar Feyzan, 8 Temmuz 1979 tarihinde İstanbul’da doğmuş bir Türk gazeteci, yazar ve haber sunucusudur. Eğitim hayatına Bayrampaşa Endüstri Meslek Lisesi’nde başlayan Feyzan, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olduktan sonra New York Üniversitesi’nde ekonomi alanında yüksek lisans yapmıştır.

Kerem Atakan Kesgin kimdir? Ne iş yapıyor? Kerem Atakan Kesgin kimdir? Ne iş yapıyor?

Kariyerine 1998-2001 yılları arasında Tilmo Faktoring ve İlke Faktoring şirketlerinde müşteri temsilcisi olarak adım atan Feyzan, daha sonra muhabirlik yaparak medya dünyasına girmiştir. İlk olarak CNBC-e’de görev almış, ardından Habertürk’te iki yıl çalışmıştır. NTV’ye geri dönerek ekonomi üzerine programlar ve röportajlar yapmış, burada beş yıl boyunca New York temsilciliği görevini üstlenmiştir.

2006 yılında Star TV’de Ana Haber Bülteni’ni sunmaya başlayan Feyzan, burada bir yıl görev yaptıktan sonra Kanal 24’e geçmiştir. Kanal 24’te hem "Moderatör Akşamüstü" hem de "Tatlı Sert" programlarını sunmuştur. 2010 yılında TRT Türk’te "Küresel Nabız" programını hazırlayıp sunmuş, daha sonra TV8’de "50 Dakika" ve "Yaz Günlüğü" programlarıyla ekranlarda yer almıştır. 2021 yılında TV100 ve KRT kanallarında görünmeye devam eden Feyzan, YouTube kanalında da haber videoları paylaşarak kariyerine sürdürülebilir bir yön vermektedir.

Bahar Feyzan, gazetecilik kariyerinin yanı sıra yazarlık da yapmaktadır. "Adım Nisan," "Aşk Yolcusu" ve "Struma Aşk Yolcusu" gibi eserleriyle edebi dünyada da adından söz ettirmektedir. Gülbahar Feyzan, medya ve edebiyat alanındaki başarılarıyla dikkat çekmeye devam etmektedir.

Bahar Feyzan Kimdir

Bahar Feyzan kaç yaşında?

Bahar Feyzan, 8 Temmuz 1979 doğumlu olduğuna göre 2024 yılı itibarıyla 45 yaşındadır.

Bahar Feyzan ne iş yapıyor?

Bahar Feyzan, gazeteci, yazar ve haber sunucusu olarak çalışmaktadır. Medya kariyerine muhabir olarak başlamış, CNBC-e, Habertürk, NTV, Star TV, Kanal 24, TRT Türk ve TV8 gibi birçok televizyon kanalında çeşitli programlar sunmuştur. Ayrıca, 2021 yılında TV100 ve KRT kanallarında da ekranlara gelmiştir. Bunun yanı sıra, YouTube kanalında haber videoları yayımlamakta ve yazarlık yaparak "Adım Nisan," "Aşk Yolcusu" ve "Struma Aşk Yolcusu" gibi kitaplar kaleme almıştır.

Bahar Feyzan nereli?

Bahar Feyzan, İstanbul'da doğmuştur. Fakat aslen nereli olduğu bilinmemektedir.

Bahar Feyzan evli mi?

Bahar Feyzan'ın özel hayatı hakkında detaylı bilgi mevcut değildir; dolayısıyla evli olup olmadığına dair bir bilgiye ulaşılamamaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi