Bursa'nın İnegöl ilçesi Mahmudiye Mahallesi’nde meydana gelen trajik olayda, babasını darp ederek ölümüne neden olan genç adam adliyeye sevk edildi. Olay, dün gece saat 22.00 sıralarında Umut Sokak’ta bulunan bir apartmanın 5. katında yaşandı.

Eve dönen Aysel A. (47), oturma odasında eşi Cihangir A.'yı (51) hareketsiz bir şekilde yerde yatarken buldu. Hemen 112 Acil Servis ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Cihangir A.’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, adamın başında ve yüzünde darp izleri tespit edince, o sırada evde bulunan oğlu Ufuk A. (27)’yı sorgulamak üzere karakola götürdü.

Sorgu sırasında, babasıyla sürekli kavga ettiklerini ve son kavganın ardından babasını ittiğini, babasının yere düştüğünü itiraf eden Ufuk A., olayın ardından gözaltına alındı. Cihangir A.’nın cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Alışveriş Merkezinde Kadın Tacizi: Şüpheli Tutuklandı Alışveriş Merkezinde Kadın Tacizi: Şüpheli Tutuklandı

İfadesinde, kavganın nedenini hatırlamadığını ve babasının öldüğünden haberinin olmadığını söyleyen Ufuk A., sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı