Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla tepki çeken fenomen Ayşe Bolahatoğlu, tesettürlü ve dar kıyafetleriyle çektiği dans videoları sayesinde dikkat çekmeyi başardı. Sosyal medya hesaplarında Esra Rabia Ünal adını kullanan Ayşe Bolahatoğlu'nun, kimliğini neden gizlediği ortaya çıktı.

Başlarda sergilediği imajını tamamıyla değiştirip şimdilerde tesettürlü giyimi bir kenara bırakan Ayşe Bolahatoğlu'nun, Instagram'da yaklaşık 810 bin takipçisi bulunuyor. Bu takipçi sayısının sebebi Bolahatoğlu hakkındaki iddialar da olabilir. Son zamanlarda Bolahatoğlu hakkında çarpıcı iddialar bulunuyor.

Ekrem Dumanlı kimdir? Ne iş yapıyor? Ekrem Dumanlı kimdir? Ne iş yapıyor?

Whatsapp Image 2024 06 12 At 10.31.26Esra Rabia Ünal'ın ismi bundan yaklaşık 6 yıl önce Adana'da gerçekleştirilen bir fuhuş operasyonuyla ilişkilendiriliyor. Söz konusu operasyonda yakalanan Ayşe Bolahatoğlu, Esra Rabia Ünal'a benzetildi ve genç fenomenin operasyonda yakalanan Ayşe Bolahatoğlu olduğu iddia edildi. 

Genç fenomenin bu iddialara yanıtı ise gecikmedi. Esra Rabia Ünal, bu iddialara karşı "İftira atıyorsunuz" şeklinde konuştu. Fakat sosyal medyada bu kadar tepki çeken fenomen, kimlik değişimiyle alakalı herhangi bir açıklama yapmadı.

Ayşe Bolahatoğlu ne iş yapar? Nereli?

Instagram'da 810 bin, TikTok'ta 950 bin takipçisi olan genç fenomenin ne iş yaptığıyla ya da nereli olduğuyla ilgili hiçbir bilgi bulunmuyor.

Kaynak: Haber Merkezi