Aydın'da gerçekleştirilen geniş çaplı bir operasyon sonucunda toplam 16 düzensiz göçmen yakalandı. Germencik ve Efeler ilçelerinde yapılan denetimlerde, izinsiz olarak çalışan ve belgeleri eksik olan göçmenler tespit edildi.

Çankırı'da Balık Sezonu Başladı: Tezgahlar Doldu, Vatandaşlar Balığa Kavuştu Çankırı'da Balık Sezonu Başladı: Tezgahlar Doldu, Vatandaşlar Balığa Kavuştu

Germencik İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Hıdırbeyli Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir işyerinde yürütülen denetimlerde, farklı şehirlerde ikamet izni bulunan 8 düzensiz göçmen ile herhangi bir belge ibraz edemeyen 4 düzensiz göçmen yakalandı. Ayrıca Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı, Efeler ilçesinde bulunan Yol Kontrol ve Arama Noktasında, izinsiz seyahat eden 4 düzensiz göçmeni tespit etti.

İkamet izni başka şehirlerde bulunan göçmenlere toplamda 70 bin 456 TL, izinsiz olarak ülkeye giriş yapmış olan 4 kişiye ise toplamda 91 bin 854 TL idari yaptırım uygulandı. Yakalanan göçmenler, uygulanan idari işlemlerin ardından Aydın İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı