Birsen Deveci'nin yönetimindeki 49 FP 270 plakalı araç, Sakartepe rampasının son virajında direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu 70 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazayı gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bilgi vererek, olay yerine 112 ambulans, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye, Jandarma ve polis ekipleri yönlendirildi.

Zorlu arazi koşulları nedeniyle sağlık ekipleri yaralıya ulaşamayınca UMKE ve AFAD'dan yardım talep edildi. UMKE ve AFAD ekipleri de bölgeye sevk edilerek kurtarma operasyonuna katıldı. Sürücü Birsen Deveci, araç içinde sıkışmış halde bulunduğu için UMKE, AFAD ve İtfaiye ekiplerinin koordineli çalışmasıyla kurtarıldı. Karayolundan sarkıtılan ip yardımıyla yukarı çekilen Deveci, kurtarma operasyonunun yaklaşık bir saat süren bir kısmının ardından güvenli bir şekilde çıkarıldı.

Gerger’de Şok Eden Olay: Elektrik Direğinde Asılı Halde Erkek Cesedi Gerger’de Şok Eden Olay: Elektrik Direğinde Asılı Halde Erkek Cesedi

Kurtarılan 65 yaşındaki Birsen Deveci, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından 112 ambulans ekiplerine teslim edildi ve Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaralının durumunun iyi olduğu bildirildi.

Sakar Rampasında Araç 70 Metrelik Uçuruma Yuvarlandı82756

Kaynak: İhlas Haber Ajansı