Amasya Belediyesi, Hacılar Meydanı Mahallesi'nde eski kültür evi ve konuk evi olarak kullanılan binayı yeniden dizayn ederek ‘Elma Kafe’ olarak hizmete sundu. Açılış törenine Amasya Valisi Yılmaz Doruk ve Belediye Başkanı Turgay Sevindi katıldı. Başkan Sevindi, "Bu mekanda tüm hemşehrilerimiz çok uygun fiyatlarla hizmet alacak. Şehrin özlem duyduğu belediye çay bahçesi benzeri bir alan oluşturmak beni mutlu etti" dedi.

Menüsünde çay, kahve çeşitleri, hamburger, tost, patates kızartması, dondurma, kuruyemiş ve pasta çeşitleri bulunan Elma Kafe, Başkan Sevindi'nin seçim vaatleri arasında yer alıyordu. Başkan Sevindi, "Burası halkın kullanımına açıldı. Söz verdiğimiz gibi halkın olanı, halka teslim ediyoruz. Şehrimize ve halkımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Amasya Valisi Yılmaz Doruk da, halkın böyle sosyal mekanlara ihtiyacı olduğunu belirterek, "Yeni dizayn edilen alana emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Açılış törenine, başkan yardımcıları Ali Bodur ve Bekdemir İşbilir, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Elma Kafe, Amasyalılara sosyal bir buluşma noktası sunmayı hedefliyor.

Denizli, Pamuk Hasadıyla 2024 Sezonuna Merhaba Dedi Denizli, Pamuk Hasadıyla 2024 Sezonuna Merhaba Dedi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı