Süper Lig'de 6. Hafta Heyecanı Başlıyor Derbi Coşkusu ve Kritik Mücadeleler Süper Lig'de 6. Hafta Heyecanı Başlıyor Derbi Coşkusu ve Kritik Mücadeleler

TFF 2. Lig temsilcisi Altay, yeni sezon öncesi kadro yapılanması kapsamında önemli bir adım attı. Siyah-beyazlı ekip, 31 yaşındaki kalecisi Ozan Evrim Özenç ile 2 yıllık yeni bir sözleşme imzaladığını duyurdu. 

Altay, 2021-2022 sezonunun devre arasından bu yana transfer tahtasının kapalı olması ve mali sıkıntılar yaşamasına rağmen, bu yaz transfer döneminde kadrosunu büyük ölçüde korumayı başardı. Deneyimli kaleci Mustafa Çalışkan’ın Orduspor 1967’ye transfer olması sonrası kaleci bölgesinde yaşanabilecek sorunları önlemek amacıyla Ozan Evrim Özenç ile anlaşma sağlandı. 

Yeni sezonda kaleci mevkisinde sorun yaşamak istemeyen Altay, Özenç ile yapılan anlaşmadan dolayı mutlu olduğunu ve Teknik Direktör Gökhan Karaaslan’ın da bu gelişmeden memnun olduğu belirtildi. Ayrıca, Altay’ın önümüzdeki günlerde Deniz Kadah ve Caner Baycan ile de sözleşme yenilemesi bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı