ÖZELHABER/ Akyurt Çankırılılar Derneği Başkanı ve Üçyıldız İnşaat Sahibi Sn. Özdemir , derneğe ve ofise yapılan hayırlı olsun ziyaretleri dolayısıyla bir teşekkür mesajı yayımladı. Özdemir, ziyaretleri gerçekleştiren Ak Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Ak Parti Akyurt İlçe Başkanı Murat Yıldırım ve Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Yurttaş’a şükranlarını sundu.

Özdemir, yaptığı açıklamada, “Ofisimize ve Akyurt Çankırılılar Derneği'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ak Parti Ankara Milletvekili Hemşerimiz Sn. Zeynep Yıldız’a, Akyurt Belediye Başkanı Sn. Hilal Ayık’a, Akyurt Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Murat Yıldırım’a ve Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Sinan Yurttaş’a teşkilata yaptıkları ziyaretler ve verdikleri hediyeler için teşekkür ederim” dedi. Muktalip, ziyaretlerin dernek ve ofisi için büyük bir moral kaynağı olduğunu ve bu desteklerin kendilerine güç kattığını vurguladı.

Açıklamasında, ziyaretlerin hem dernek üyeleri hem de Akyurt'ta yaşayan Çankırılılar için önem taşıdığını belirten Özdemir, “Bu tür ziyaretler, hem dernek olarak bize güç veriyor hem de yerel toplulukla olan ilişkilerimizi kuvvetlendiriyor. Ziyaretçilerimizle yapmış olduğumuz bu anlamlı görüşmeler, Akyurt Çankırılılar Derneği olarak bizlere büyük bir motivasyon sağladı” şeklinde konuştu.

Çankırı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Huzurevi Ziyareti Gerçekleştirdi Çankırı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Huzurevi Ziyareti Gerçekleştirdi

Özdemir , tüm bu desteklerin ve ziyaretlerin Akyurt Çankırılılar Derneği’nin büyümesine ve yerel toplulukla olan bağlarının güçlenmesine katkıda bulunacağını dile getirerek, ziyarete gelen tüm yetkililere olan minnettarlığını bir kez daha ifade etti. Akyurtta yaşayan Çankırılılar derneğinin birlik beraberlik konusunda Akyurtta %95 lere ulaşması Aktif ve faydalı işleri yaptığından birliktelik oluşmuştur. Bu birliktelikte gerek Bürakrat gerek siyasi parti temsilcileri tarafından ilk fırsatta ziyaret edilmesini sağlıyor.

Kaynak: Berkay Tozlu