AK Parti, kongre takvimine uygun olarak 24 Ekim Perşembe günü Bigadiç ve Kepsut ilçelerinde önemli kongreler düzenleyecek. AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, bu kongrelerin teşkilatın birlik ve beraberliği açısından büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. Aydemir, tüm hemşehrileri kongrelere katılmaya davet etti.

Aydemir, "Milletimizin yüreğini ortaya koyarak kurduğu bir dava hareketi olan AK Parti’mizde, tüm kadrolarımız ilk günden bu yana her zaman tazelenerek, yenilenerek ve güçlenerek her alanda çalışmaya devam etmektedir" ifadesini kullandı. Kongrelerin, partinin geleceği için kritik bir adım olduğuna dikkat çeken Aydemir, "Bugün de bu azim ve kararlılıkla, milletimize hizmet etme gayretindeyiz. Dün olduğu gibi bugün de umudun, icraatın ve geleceğin adı AK Parti’dir" dedi.

MHP Çankırı İl Başkanı Mehmet Fatih Kaya: "Davaya Sadakatle Hizmet Edeceğiz" MHP Çankırı İl Başkanı Mehmet Fatih Kaya: "Davaya Sadakatle Hizmet Edeceğiz"

Aydemir, bu davanın birer neferi olarak milletlerine en iyi hizmeti sunmak için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Kongreler, AK Parti'nin tazelenme sürecinin bir parçası olarak görülüyor ve teşkilatın güçlenmesine katkı sağlaması bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı