Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar’dan Gaziler Günü Mesajı Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar’dan Gaziler Günü Mesajı

ÖZELHABER/  Çankırı AK Parti İl Başkanı Koray Erdoğan, Şabanözü ilçesine bağlı Karakoçaş Köyü, Gümerdiğin Göleti, Ödek köyü ve Gündoğmuş köylerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerinde köy muhtarları ve köy halkıyla bir araya gelerek, köylerin sorunlarını ve ihtiyaçlarını yerinde tespit etti. Erdoğan'a İl Gençlik Kolları Başkanı Sadık Çendek, İlçe Başkanı Yüksel Yarbaşı, Belediye Başkanı Faik Özcan ve İl Genel Meclis Üyesi Tekin Nalbant eşlik etti.

Karakoçaş Köyü: Eksiklikler Giderilecek Karakoçaş Köyü Muhtarı Murat Çınaroğlu ve köy halkıyla buluşan Erdoğan, köydeki eksiklikleri ve ihtiyaçları dinledi. Köylerin sorunlarının çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını belirterek, köylerin daha konforlu hale getirileceğini ifade etti.

Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan, "AK Parti İl Başkanımız Koray ERDOĞAN, İlçe Başkanımız Yüksel YARBAŞI, İl Genel Meclis Üyemiz Tekin NALBANT ve teşkilat üyelerimizle birlikte Karakoçaş Köyü’nü ziyaret ettik. Köy halkıyla bir araya gelerek onların istek ve beklentilerini dinledik. Hep birlikte Karakoçaş Köyü’nün daha da gelişmesi için neler yapabileceğimizi değerlendirdik. Misafirperverlikleri için tüm köy halkına teşekkür ederiz." dedi.

Gümerdiğin Göleti: Sulama Kapasitesi Artırılacak Gümerdiğin Göleti'ni ziyaret eden Erdoğan, 90.000 dekar sulama kapasitesine sahip olan ve 25.000 dekar araziyi sulayan göletin tam kapasiteyle hizmet vermesi için gerekli çalışmaları başlattıklarını duyurdu. "Daha fazla toprağın suyla buluşması için adımlar atıyoruz. Çiftçimizin yüzü gülecek, gelecek tarımla gelecek" dedi.

Ödek Köyü: Su Sorunu Çözüldü Ödek Köyü'nde su sorununu çözdüklerini belirten Erdoğan, köyde Muhtar Halit Kibaroğlu ve köy halkıyla bir araya geldi. Erdoğan, köy halkına misafirperverlikleri için teşekkür etti ve köyün diğer ihtiyaçlarını da dinledi.

Gündoğmuş Köyü: Sıcak Karşılama Gündoğmuş Köyü'nde halkla gönülden kucaklaşan Erdoğan, Muhtar Murat Merzifonluoğlu ve vatandaşlarla bir araya gelerek köyün taleplerini dinledi. Ziyaretlerin ardından Erdoğan, "Sevgiyle ve muhabbetle geldiğimiz köylerimizde halkımızın sorunlarını dinlemekten mutluyuz. Tüm muhtarlarımıza ve halkımıza teşekkür ederiz" dedi.

Bu ziyaretler, Şabanözü köylerindeki sorunların çözümüne yönelik adımlar atılması ve halkın taleplerinin dinlenmesi açısından büyük önem taşıyor. AK Parti heyeti, köylerde tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için çalışmalarını sürdürecek.

Kaynak: Berkay Tozlu