Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun şahitlik ettiği düğün Antalya’da gerçekleşti Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun şahitlik ettiği düğün Antalya’da gerçekleşti

ÖZEL HABER/CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik “züppe” ifadesi, tepkileri beraberinde getirdi. Bu tepkilere AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan’dan sert bir yanıt geldi. Erdoğan, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, Özkan’ın ifadelerine karşı oldukça sert bir üslupla yanıt verdi.

AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan, Özkan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik hakaret içeren açıklamalarını eleştirerek, “Terör sevici partinin ‘züppe’ vekili, Aziz milletimizin teveccüh göstererek seçmiş olduğu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a dil uzatma hadsizliğinde bulunmuştur. Bozuk zihniyetli bu insan müsveddesinin geçmişini biz çok iyi biliyoruz. Alçaklık ve ahlaksızlıkta sınır tanımayan bu haddini bilmez kişinin ve türevlerinin toplumumuzda karşılığı yok. Batının uşaklığı dışında bir hasleti olmayan züppe, sen önce dön de geçmişte zihniyetinin milleti düşürdüğü zillete bak! Haddini bil” şeklinde ifadelerde bulundu.

Koray Erdoğan’ın bu sert yanıtı, Özkan’ın açıklamalarına verilen tepkilerin ne denli büyüdüğünü ve siyasi tartışmaların şiddetini gözler önüne serdi. Özkan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik kullandığı ifadeler, siyasi arenada geniş yankılar uyandırdı. Siyasette ipler iyice gerildi.

HABER: Burak Kaya

Kaynak: Burak Kaya