CHP Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Müdürü Levent Bayraktar’ın cenaze namazı kılındı CHP Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Müdürü Levent Bayraktar’ın cenaze namazı kılındı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Çankırı Belediye Başkan Adayını Açıkladı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 büyükşehir ve 16 il belediye başkan adayını açıkladı. Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen açıklamada, AK Parti'nin Çankırı Belediye Başkan adayının 24. 25. 26. Dönem Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz olduğu duyuruldu. Hüseyin Filiz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Başlıyoruz güzel Çankırı! Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çıktığımız hizmet yolculuğuna, Çankırı Belediye Başkan Adayı olarak hizmet etmeye geliyoruz. Çankırı’mızı yeniden AK Belediyecilikle buluşturmaya geliyoruz. Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazırız, kararlıyız. Hayırlı olsun Çankırı’m…" ifadelerini kullandı.

Hüseyin Filiz kimdir?

Çankırı'nın yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan Hüseyin Filiz, 2 Şubat 1958 tarihinde dünyaya gözlerini açtı. İş dünyasındaki başarıları ve sanayi alanındaki etkin rolüyle tanınan Filiz, İsmail ve Kiraz çiftinin oğlu olarak Balıkesir Savaştepe Eğitim Enstitüsü Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nden mezun oldu. Ticaret hayatına Çankırı'da adım atan Hüseyin Filiz, özellikle tarım makineleri ve çelik kapı sektöründe faaliyet gösteren fabrikalar kurarak iş dünyasında sağlam bir yer edindi. Çankırı'nın yanı sıra yurt içinde ve yurtdışında birçok showroom açarak ticaret ağını genişletti. Aynı zamanda traktör ve çeşitli otomotiv markalarının bayiliklerini bünyesine katarak sektördeki çeşitliliğini artırdı. 1995 yılında kurduğu çelik kapı fabrikasıyla inşaat sektörüne de adım atan Hüseyin Filiz, aynı zamanda Ankara'da akaryakıt istasyonu işletmeciliği yaparak enerji sektöründe de faaliyet gösterdi. Konut inşaatı müteahhitliği ile de öne çıkan Filiz, şirketleri arasında Filiz Tarım Makineleri A.Ş., Filiz Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Filiz Çelik Mamulleri Ticaret Limited Şirketi ve Filiz Tarım ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi'nde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendi. Orta düzeyde İngilizce bilen Hüseyin Filiz, evli ve 3 çocuk babasıdır. Çankırı Çerkeş ilçesinde et, hayvancılık ve süt ürünleri tesisi bulunan Filiz, hem şehrin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunan bir iş insanı hem de ailesine düşkün bir baba olarak tanınmaktadır. Hüseyin Filiz 24. 25. 26. Dönem AK Parti Çankırı Milletvekili olarak görev yaptı.

Editör: Haber Editörü