Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, 4. İshak Paşa Sarayı Dağ Koşusu yarışmaları 3-4 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Türkiye Atletizm Federasyonu'nun 2024 faaliyet programında yer alan “İl Karmaları Ligi” finali ve Türkiye Dağ Koşuları Şampiyonası, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize ediliyor. Yarışmalar, İshak Paşa Sarayı’nın tarihi atmosferinde yapılacak ve bu yıl toplamda 30 ilden 400 sporcunun katılımı bekleniyor.

Yarışmalar, U20 Kadınlar, U20 Erkekler, Büyük Kadınlar ve Büyük Erkekler kategorilerinde düzenlenecek. Sporcular, U20 kategorisinde 6 kilometre, büyükler kategorisinde ise 12 kilometre parkurlarda yarışacak. Yarışların sonunda sporcular, tarihi İshak Paşa Sarayı'nın önünde koşuyu tamamlayacak.

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, etkinliğin organizasyonunda emeği geçen Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve yönetimine teşekkür etti. Çelebi, tüm atletizm severleri 4 Eylül’de Doğubayazıt’taki yarışmalara davet ederek, heyecan dolu bir etkinlik olacağını belirtti.

Yeşil Ilgaz Spor, Güngörenspor ile Hazırlık Maçında Karşılaşacak Yeşil Ilgaz Spor, Güngörenspor ile Hazırlık Maçında Karşılaşacak

Kaynak: İhlas Haber Ajansı