Tuzun Kristal Kalitesi İçin Teknolojiyi Reddeden İlyas Ak'ın Taş Değirmeni Tuzun Kristal Kalitesi İçin Teknolojiyi Reddeden İlyas Ak'ın Taş Değirmeni

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından başlatılan kalıcı konut projelerinde sona yaklaşıldı. Sincik’in Karaman Mahallesi’nde yapımına başlanan konutlar, son düzenlemeleriyle ilçeye estetik bir katkı sağladı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı TOKİ tarafından inşa edilen 17 bloktan oluşan ve 322 konuttan 91’inin kura çekilişi tamamlandı. Şu an için çevre düzenlemesi, oyun gruplarının kurulumu ve ağaçlandırma çalışmaları yürütülüyor.

Konutların tamamının kısa süre içinde hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor. Deprem mağdurları, "6 Şubat depreminde ilçemizde birçok bina yıkıldı veya ağır hasar aldı. Devletimiz hızlı bir şekilde konut yapımına başladı. Konutlar tamamlanmak üzere ve yakında teslim edilecek. Devletimize teşekkür ediyoruz, Allah devletimize zeval vermesin" şeklinde duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı