Adana'da, 'Sıfır Bir' dizisiyle tanınan ünlü oyuncu Tümer Adakaner, sahibi olduğu paça salonunda silahlı saldırıya uğradı. Olay, Seyhan ilçesine bağlı Döşeme Mahallesi'nde, dün saat 13.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, paça salonuna koşarak giren bir şüpheli, Adakaner’e çay içtiği sırada sırtından ateş etti. Kurşunun isabet etmesiyle Adakaner, kanlar içinde yere yığıldı.

Olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Özel bir araçla hastaneye kaldırılan Tümer Adakaner'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Güvenlik kamerası görüntüleri, saldırganın şapka takarak mavi tişörtle işletmeye girdiğini ve Adakaner'e ateş ettiğini ortaya koydu. Görüntülerde, Adakaner'in vurulduktan sonra yere düştüğü anlar net bir şekilde görülebiliyor.

Beyoğlu’nda Şüpheli Ölüm: Anne ve Bebeğin Cansız Bedenleri Bulundu Beyoğlu’nda Şüpheli Ölüm: Anne ve Bebeğin Cansız Bedenleri Bulundu

Olayın ardından hızla kaçan şüphelinin yakalanması için polis geniş çaplı bir çalışma başlattı. Saldırının nedeni henüz bilinmiyor, ancak güvenlik kameralarından elde edilen görüntüler, soruşturma için önemli bir delil niteliği taşıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı