Adana'nın Yeşilyurt Mahallesi'nde dün meydana gelen üzücü olayda, 14 yaşındaki Muhammed Ahmet'in sulama kanalında boğularak hayatını kaybettiği bildirildi. Genç çocuğun cesedi, olay yerine sevk edilen dalgıç polisler tarafından sulama kanalından çıkarıldı ve otopsi için adli tıp kurumu morguna gönderildi.

Daha da yürek burkan bir detay ise, Muhammed Ahmet'in ağabeyi Kasım Ahmet'in de benzer bir trajediyle iki yıl önce Yunusoğlu Mahallesi'ndeki bir sulama kanalında boğularak hayatını kaybettiğinin ortaya çıkması oldu. Aile, iki yıl içinde iki çocuğunu da sulama kanalında kaybetmenin derin acısını yaşıyor. 

Gemlik'te 74 Yaşındaki Kadın Kayboldu Gemlik'te 74 Yaşındaki Kadın Kayboldu

Baba Ahmet Kasım, 7 çocuğundan 2’sini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşarken, güçlükle ayakta durmaya çalışıyor. Muhammed Ahmet’in kuzeni İbrahim Mustafa, ailenin geçimini tarım işçiliği ve inşaatlarda çalışarak sağladığını ve iki kuzeninin de aynı şekilde boğulmasının büyük bir travma yarattığını belirtti.

Muhammed Ahmet’in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Küçükoba Mezarlığı’na defnedilmek üzere adli tıp kurumu morgundan alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı