Adana’nın Seyhan ilçesinde eski ve yeni sevgililer arasında yaşanan tartışma kanlı bitti. 19 Eylül günü Fevzipaşa Mahallesi Ray Sokak’ta meydana gelen olayda bir kişi hayatını kaybederken, 5 kişi tutuklandı. İddiaya göre, İlknur G. (20) ve Berat Caner C. (20) bir yıl önce ilişkilerini sonlandırdı. Aynı gün doğum günlerini kutlayan eski sevgililer, Berat Caner C.’nin İlknur G.’nin bulunduğu kafeye gelmesiyle karşılaştı. Berat Caner C., İlknur G.’ye barışma teklifinde bulundu ancak bu teklif kabul edilmedi. Kafeden çıkışta İlknur G.’nin yeni sevgilisi Alper K. ile Berat Caner C. arasında tartışma çıktı. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle kavga kısa sürede son buldu.

Ancak iki taraf, telefonla konuşarak buluşma kararı aldı. Berat Caner C., yanına arkadaşları Batuhan Kolsuz (20), Aykut A. (21), Mustafa A. (19) ve Süleyman Ş. (22) alarak Ray Sokak’a geldi. Alper K. ise sevgilisi İlknur G., kuzeni Necati T. ve arkadaşları Mert Ali P. (19), Muhammet A. (19), Tolga K. (19), Eren A. (19) ve Enes Emre K. (19) ile buluşma yerine geldi. İki grup arasında yaşanan kavgada, Berat Caner C.’nin arkadaşı Batuhan Kolsuz göğsüne aldığı 3 bıçak darbesiyle kanlar içinde yere yığıldı. Olayın ardından Alper K., İlknur G. ve arkadaşları olay yerinden kaçtı. Berat Caner C. ve arkadaşları, yaralanan Batuhan Kolsuz’u hastaneye götürdü ancak yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Van’da düğün coşkusu: Geline 4 kilo altın, damada 10 milyon TL takı Van’da düğün coşkusu: Geline 4 kilo altın, damada 10 milyon TL takı

Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından her iki grubun üyelerini yakalamak için harekete geçti. Yapılan operasyonlarla kavgaya karışan 12 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden Alper K., Eren A. ve Enes Emre K.’nın bıçak kullandığı tespit edildi. İlknur G. ifadesinde, “Eski sevgilimle doğum günümüzü kutladığımız mekandan çıkarken karşılaştık. Tartıştıktan sonra ayrıldık. Ben telefonda konuşurken birbirlerine saldırdılar.” dedi. Alper K. ise, “Sadece yumruk attım, bıçak kullanmadım” dedi. Berat Caner C. ise ifadesinde, “Batuhan’ın bıçaklandığını fark etmedim, yerde yatarken gördüm” şeklinde konuştu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Enes Emre K., Alperen K., Tolga K., Eren A. ve Necati K. tutuklanırken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı