Adana'nın Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü, 23-29 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği denetim ve operasyonlarda önemli bir başarıya imza attı. Yapılan çalışmalarda, çeşitli suçlardan aranan 91 şüpheli yakalandı. Emniyet ekipleri, bu süreçte silah ve uyuşturucu madde ele geçirdi.

Aksaray’da Aile İçi Şiddet Faciası: Koca Karısını Vurdu, Babası Damadını Vurdu Aksaray’da Aile İçi Şiddet Faciası: Koca Karısını Vurdu, Babası Damadını Vurdu

Yapılan operasyonlarda 9 ruhsatsız tabanca, 1 kurusıkı tabanca, 5 ruhsatsız tüfek, 144 fişek ve kartuş, 164 gram narkotik madde ile 102 bin 123 uyuşturucu hap ele geçirildi. Ayrıca, ilçe genelinde motosiklet ve araçlara yönelik yapılan denetimlerde, bin 945 araç ve motosiklet sorgulandı. Bu denetimlerde 6 çalıntı araç ve motosiklet de yakalandı.

Yabancı uyruklu şahıslara yönelik yapılan uygulamalarda ise 401 kişi sorgulandı ve 25'i mobil göç aracına götürüldü. Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü, bu operasyonlarla ilçe genelinde güvenliğin artırılmasını ve suçlarla mücadelenin güçlendirilmesini hedefledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı