ÖZELHABER/ Çankırı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulhaluk Longa ve İl Müdür Yardımcıları, Çankırı Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'ni denetim ve inceleme amacıyla ziyaret etti. Yapılan bu ziyaretle merkezdeki hizmetlerin durumu yerinde kontrol edildi ve eksikliklerin tespiti gerçekleştirildi.

Çankırı'da Çöp Ev Temizlik Operasyonu: 3 Kamyon Çöp Toplandı Çankırı'da Çöp Ev Temizlik Operasyonu: 3 Kamyon Çöp Toplandı

İl Müdürü Longa, merkezin çalışanlarıyla bir araya gelerek, özverili çalışmalarından dolayı onlara teşekkürlerini iletti. Rehabilitasyon ve bakım süreçlerinde gösterilen hassasiyetin önemine vurgu yapan Longa, hizmet kalitesini artırma yolundaki çabaların takdire şayan olduğunu belirtti.

Denetim sırasında merkezdeki bakım hizmetleri, rehabilitasyon faaliyetleri ve danışma süreçleri detaylı olarak incelendi. İl Müdür Yardımcıları da yapılan hizmetlerin genel durumu hakkında geri bildirimde bulundu. Ziyaretin sonunda İl Müdürü Abdulhaluk Longa, merkezin sorumlu personeli ve çalışanlarıyla teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Bu tür ziyaretler, hizmet kalitesini artırmak ve çalışanları motive etmek adına önemli görülmekte olup, Çankırı Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi de bu bağlamda başarılı çalışmalarıyla öne çıkıyor.

Kaynak: Berkay Tozlu