Çankırı’da yolun karşısına geçmek isteyen bir yaya, otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Olay, Abdulhalik Renda Mahallesi'nde, Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan M.K.’ye çarptı.

Çarpmanın etkisiyle M.K. yaralanırken, kazayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan M.K.’nin sağlık durumu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

İl Müdürü Longa, Kadın Hizmetleri Çalışmalarını Yerinde İnceledi İl Müdürü Longa, Kadın Hizmetleri Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Olayla ilgili inceleme başlatan güvenlik güçleri, kazanın nedenini ve sorumlularını belirlemek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu üzücü kaza, yayaların trafik güvenliği konusunda dikkatli olmaları gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor. Kazaların önlenmesi için sürücülerden ve yayalardan dikkatli olmaları bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı