Çankırı Belediyesi, düzenlediği 3. Uluslararası Çankırı Tuz Festivali kapsamında heyecan verici Tuz Müsabakaları'na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Festivalin açılış etkinliği olarak düzenlenecek olan Futbol, Voleybol, Streetball (Sokak Basketbolu) ve Ayak Tenisi müsabakalarıyla, tuz üzerinde oynanan spor etkinlikleri dünya genelinde dikkat çekiyor.

23 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında Çankırı Belediyesi'nin 2. katında bulunan TUZFEST bürosundaa yapılacak. İlgili gruplar, en geç 2 Ağustos Cuma günü mesai bitimine kadar başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Müsabakalar, 5 Ağustos'ta İsmet İnönü Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilecek.

Bu etkinliklerle Çankırı Belediyesi, tuzun eşsiz dokusunu ve sporun birleşimini kutluyor, yerel ve uluslararası katılımcıları ağırlamaktan mutluluk duyuyor.

Başvuru Formları Resmi İnternet Sitesinde Yayınlandı

Başvuru formları, Tuz Müsabakaları için Çankırı Belediyesi resmi internet sitesinde yayınlandı. Formlara erişmek için "Çankırı" bölümünün altında bulunan Uluslararası Çankırı Tuz Festivali başlığına tıklayabilirsiniz. İlgili branşta yarışmak isteyen gruplar, başvuru formunu doldurduktan sonra belediye hizmet binası 2. katındaki TUZFEST bürosuna teslim edebilirler.

Kuşadası’nda 11. uluslararası seramik çalıştayı tamamlandı Kuşadası’nda 11. uluslararası seramik çalıştayı tamamlandı

Başvuru Formları İçin Link: https://cankiri.bel.tr/sayfa/uluslararasi-cankiri-tuz-festivali

TUZFEST’e Satranç Turnuvası Eklendi

Çankırı Belediyesi, bu yıl TUZFEST etkinlikleri kapsamında Tuz Müsabakaları'na yeni bir spor dalı ekledi: satranç. Zekâ oyunu olarak bilinen satranç, Tuz Müsabakaları programında yerini aldı. Satranç turnuvasına katılmak isteyenler, başvuru formunu doldurarak başvuruda bulunabilirler.

Başvuru formuna erişmek için şu adrese gidebilirsiniz: http://cankiri.tsf.org.tr,

Kaynak: Çankırı Belediyesi

Kaynak: Çankırı Belediyesi