1074 Çankırıspor Kulüp Başkanı Sezai Zehiroğlu, kulübün resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar ile kulüp başkanlarına ve Çankırılı vatandaşlara çağrıda bulundu.

Bu sezon Çankırı Amatör Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayarak gelecek yıl Çankırı'yı Bölgesel Amatör Lig'de temsil etmeyi hedeflediklerine vurgu yapan 1074 Çankırıspor Kulüp Başkanı Sezai Zehiroğlu birisi Çankırı'daki kulüp başkanlarına diğeri Çankırılı vatandaşlara olmak üzere 2 ayrı mesaj yayınladı.

Başkan Zehiroğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

Bugün burada Çankırı'da yer alan bütün kulüp başkanlarına birlik ve beraberlik mesajı yayınlamak istiyorum.

Biz bu çağrıyı daha önce yapmıştık fakat karşılık bulmamıştı, tekrarlıyorum.

Kulübümüzün bir parçası olmaktan dolayı gurur duyuyoruz ve bu gururu birlikte paylaşıyoruz. Zorlu bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde, birlik ve dayanışma içinde hareket etmemiz daha da önemli hale geliyor.

Kulübümüzün ve şehrimizin başarısı için her birinizin katkısı büyük önem taşıyor. Birlikte güçlü olduğumuzda, her engeli aşabileceğimize inanıyorum. Başarılarımızı daha da büyüteceğimize olan inancımız tam.

Unutmayalım ki, birlikte olduğumuz sürece, aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Bu birlik ve beraberlik duygusuyla yolumuza devam ederek, şehrimizi daha da yükseklere taşıyacağımıza inanıyorum.

Hepinize teşekkür eder, birlik ve beraberlik içinde nice başarılara imza atacağımıza olan inancımı belirtmek isterim. Sahada ve tribünlerde birlikte olalım, birlikte güçlüyüz!

Teşekkürler.

Cankirispor

Başkan Zehiroğlu Çankırılılara ithafen mesajında ise şu ifadeleri kullandı:

Bugün burada size bir söz vermek istiyorum: kulübümüzü, bu sezon şampiyon yapmak ve gelecek sezon 3. lige çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımızın desteğiyle, oyuncularımızın azmiyle ve teknik ekibimizin bilgisiyle bu hedefe ulaşacağımıza inancımız tam. Sizlerin de bize olan desteğinizle bu hedefe ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Tribünlerdeki coşkunuzu, sahada ki mücadelemize yansıtmanız bizim için çok değerli.

Sizlerin desteğiyle daha güçlü bir takım olacağımıza inanıyoruz.

Hepinize teşekkür ederim.

Şimdiden herkese iyi bayramlar dilerim.

1074

Fenerbahçe son 2 deplasmanda 4 puan bıraktı Fenerbahçe son 2 deplasmanda 4 puan bıraktı

Kaynak: 1074 Çankırıspor