Birbirimize Candan Bağlanıyoruz! Birbirimize Candan Bağlanıyoruz!

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN), 100. Yıl Onkoloji Hastanesi ve Radyoterapi Merkezi'ni 29 Ağustos Perşembe günü saat 14.00'te yapılacak bir törenle hizmete açıyor. 5 bin 500 metrekarelik alana sahip olan hastane, dört katlı bir yapıda inşa edildi. Bodrum katta Radyoterapi Merkezi bulunurken, zemin katta geniş bir Günübirlik Kemoterapi Merkezi yer alıyor. Bu merkez, 50 kişilik kemoterapi koltuğu ve 5 kişilik özel kemoterapi koltuklarıyla donatıldı.

Birinci katta, 8 adet iki kişilik oda, 6 adet tek kişilik oda ve 8 kişilik palyatif bakım ünitesi yer alıyor. İkinci katta ise 8 adet iki kişilik ve 6 adet tek kişilik hasta odası hastaların konforu için tasarlandı. Hastane, modern sağlık hizmetleri sunarak onkoloji tedavisinde önemli bir rol üstlenecek.

Açılış töreninde, GAÜN yetkilileri ve sağlık sektörü temsilcileri tarafından hastanenin sunduğu hizmetler hakkında bilgiler verilecek. 100. Yıl Onkoloji Hastanesi ve Radyoterapi Merkezi, bölge halkının sağlık ihtiyaçlarına büyük katkı sağlayacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı