ÖZEL HABER/ Ilgaz Belediyesi yeni hizmetini duyurdu. İş dünyasının sevilen yazarı, dünyanın en cesur yazarı Serkan Şengül, Ilgaz Halkıyla buluşuyor.

Ilgaz Kaymakamı Yılmaz, 23 Nisan sebebiyle koltuğunu devretti Ilgaz Kaymakamı Yılmaz, 23 Nisan sebebiyle koltuğunu devretti

Ilgaz Yerel Eylem Grubu Derneği koordinatörlüğünde, Ilgaz Belediyesi'nin ev sahipliğinde Yazar Serkan Şengül gençlerle buluşmak için Ilgaz'a geliyor.

Bu haber Ilgaz Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarında, "Serkan Şengül Halkımızla Buluşuyor. Ilgaz Yerel Eylem Grubu Derneği koordinatörlüğünde, belediyemiz ev sahipliğinde gençlerimizin geleceği için çalışmaya devam ediyoruz. Dünyanın en cesur yazarı olarak nitelendirilen, iş dünyasının sevilen siması Serkan ŞENGÜL'ü ilçemizdeki gençlerle buluşturuyoruz. İlçemizde Kamu-SKT iş birlikteliğine önem vererek her daim halkımıza desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Mehmed ÖZTÜRK ile Ilgaz Kaymakamı Burak YILMAZ olmak üzere Ilgaz'ın gelişmesi adına girişimlerde bulunan herkese çok teşekkür ederiz." açıklamasıyla paylaşıldı.

Organizasyon 21 Mayıs 2024 tarihinde 1'inci oturum saat 10.30'da, 2'inci oturum saat 14.30'da Ilgaz Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 

Muhabir: Şulenaz Durlanık