Çankırı'da kurban fiyatları ne kadar olacak? Çankırı'da kurban fiyatları ne kadar olacak?

ÖZEL HABER/ İl ziyaretlerine devam eden Türkiye Gençlik Vakfı Başkanı İbrahim Beşinci'nin yeni durağı Çankırı oldu. 

İlk önce Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar'a ziyarette bulunan Beşinci, sivil toplum çalışmalarıyla birlikte kamu ile iş birliğini artırmaya yönelik projeleri konuştuklarını ifade etti. 

Valilik ziyaretinin ardından gençler ile bir araya gelen Başkan Beşinci, "Yaklaşık 250 genç kardeşimiz ile fikir alışverişinde bulunduk ve heyecanımızı paylaştık, çok farklı bir atmosfer vardı." ifadelerini kullandı. 

Hanımların hobi çalışmalarını hayata geçirdiği TÜGVA Çankırı Temsilciği Hünerhane Projesi'ne ziyarette bulunan Beşinci, el becerileriyle yapmış oldukları çalışmaları hanımlardan dinledi. 

Akademik düzlemde yapılacak olan çalışmaları istişare etmek için Çankırı Karatekin Üniversitesi'ne ziyarette bulunan Başka Beşinci, daha sonra engelli vatandaşlar ile bir araya geldi. TÜGVA Başkanı Beşinci; "Engelli kardeşlerimizin o temiz kalplerine bir nebze olsun biz de temas edelim dedik ve yıl boyunca onlarla yapacağımız çalışmaları onlara aktardık." ifadelerini kullandı. 

Ziyaretlerin son durağı olan Muhabbet Meclisi'nde anne ve babalar ile buluşan Beşinci; "Gençlerimiz için konuştuk, onlar için yapacağımız faaliyetleri, aktiviteleri paylaştık. Çankırı'da çok güçlü bir teşkilat ile karşılaştık. İnsanlara karşılıksız hizmet eden bir çok kardeşimiz var. Bu anlamlı program için il yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Gönüllülerimize çok teşekkür ediyorum. Onlar gizli kahramanlar dolayısıyla Rabbim yapmış oldukları çalışmaları kabul eylesin." dedi.

Muhabir: Recep Arslan