5 saat önce GÜNDEM

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem sonrası 76 bin konutun teslim edildiğini belirterek, "Önümüzdeki aydan itibaren her ay 10 bin, 15 bin ve 20 bin civarında bitirebildiğimiz evlerin kuralarını çekip, onları da hak sahiplerine teslim edeceğiz. Bu yılsonunda 200 bini bulmuş olacağız" dedi.

5 saat önce SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov’u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.

5 saat önce kimdir-nedir-nasil

Çilek kırmızısı sa.larıyla dikkat çeken Tiktok fenomeni Kırmızı Oje lakaplı Fatma Kılıç'ın hayatı sevenleri tarafından merak ediliyor. Fatma Kılıç kimdir? İşte detaylar...

6 saat önce EKONOMİ

Beypazarı Turizm ve Ticaret Odak Grup Toplantısı'nda ilçede turizmin geliştirilmesi için yapılacak çalışmalar ele alındı.

7 saat önce YAŞAM

Çorum İli Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği, 2024 yılının ilk meclis toplantını yaptı. Toplantıda birlik meclis başkanlığı ve meclis organlarının seçimleri yapıldı.

7 saat önce YAŞAM

Sinop’ta meydana gelen kazada bir araç, aniden önüne çıkan büyükbaş hayvana çarptı.

7 saat önce EKONOMİ

Yasak olmasına rağman doğada salep toplayan 10 kişiye toplam 3 milyon 871 bin 410 lira ceza kesildi

7 saat önce YAŞAM

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Şeyhler köyünde iki katlı ahşap ev kullanılmaz hale geldi.

7 saat önce EĞİTİM

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında gerçekleştirilen Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmasının 11’incisi Adıyaman’da düzenlendi.

7 saat önce SPOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol çerçevesinde Sungurlu'da gerçekleştirilen Çocuk Oyunları Şenliği sona erdi.