Orta’nın Yeni Belediye Başkanı Ömer Bezci Orta’nın Yeni Belediye Başkanı Ömer Bezci

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri neticesinde Kurşunlu seçmenleri MHP Belediye Başkan Adayı Şerafettin Uslu'yu yeni belediye başkanı olarak seçmişlerdi. Bugünse Kurşunlu'nun eski belediye başkanı Şakir Çakmak'tan açıklama geldi. Çakmak sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Değerli hemşerilerim, 2014 yılında sizlerin teveccühü ile almış olduğum emaneti bu gün teslim ediyorum. 10 yıl boyunca sevdalısı olduğum memleketime birçok hizmetlerde bulunma onurunu bana bahşeden Rabbime şükrediyorum. Bana bu görevi takdir eden siz değerli hemşerilerime de teşekkürlerimi sunuyorum. Şükürler olsun ki bu 10 yılda yapılamaz denilenleri yapmak ve birçok hayali gerçekleştirmek bizlere nasip oldu.  Ardımda bıraktığım eserlere yüce Allah’ı ve sizleri şahit tutuyorum. 31 Mart 2024 tarihinde yapılan seçim ile halkımızın taktiri neticesinde 10 yıllık belediye başkanlığı görevim sona ermiştir. Ancak şunun bilinmesini isterim ki; bizler, bu şehre hizmete Belediye Başkanlığı ile başlamadık. Belediye başkanlığını bırakmakla da şehrimize olan sevdamızdan vazgeçecek değiliz. Her konuda, her alanda Kurşunlu’muza hizmet etmeye, memleketimiz için yapılanları takip etmeye, siz değerli hemşerilerimizle hasbihal etmeye devam edeceğiz. Ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için üstümüze düşen her ne var ise bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.
Sözlerime son verirken; Her konuda bize destek olan, şehrimize büyük eserler kazandırılmasını sağlayan, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, AK Parti Milletvekilimiz ve Grup Başkanvekilimiz Sayın Muhammed Emin Akbaşoplu ’na, Eski dönem sayın millet vekillerimize, İl Başkanlarımıza teşekkür ediyorum.
10 yıl boyunca bizlerle omuz omuza çalışan AK Parti İlçe Başkanlarıma, Kadın Kolları Başkanlarıma, Gençlik Kolları Başkanlarıma, Bütün Teşkilat Üyelerime, İl Genel Meclisi Üyelerime, Belediye Meclisi Üyelerime ve aktif bir görevi olmaksızın memlekete hizmet gayretimizi takdir ederek omuz veren bütün hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Her birinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyor, yüce Allah’a emanet ediyorum. Takdirlerinizle seçilen yeni Belediye Başkanı Şerafettin Uslu'ya başarılar diliyorum.
Saygılarımla." şeklinde ifadelerde bulundu.

Muhabir: Şulenaz Durlanık