Şabanözü Belediye Spor Kulübü tarafından düzenlenen futbol turnuvası başladı Şabanözü Belediye Spor Kulübü tarafından düzenlenen futbol turnuvası başladı

Çankırı'ya bağlı Şabanözü İlçesi'nin Belediye başkanı Faik Özcan 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri neticesinde yeniden belediye başkanı seçilmiş, Şabanözü'ne 5 yıl daha belediye başkanlığı yapmaya hak kazanmıştı.

I M G 2929

Dün ise Özcan, Şabanözü Adliyesi'nde mazbatasını teslim aldı. Özcan bu anları sosyal medya hesaplarında "Şabanözü Adliyesinde düzenlenen törenle Mazbatamızı büyük bir heyecan ve coşku içerisinde aldık, Şabanözü'lülere bir 5 yıl daha hizmet etme kararlılığımızı taçlandırdık. Birlik ve beraberlik içinde, Şabanözü'müz için daha parlak bir geleceği hep birlikte durmadan yorulmadan inşa edeceğiz. Şabanözü’nü ortak akılla ileri, her daim ileri taşımaya devam. Rabbim bizleri muvaffak etsin. Hayırlı işler yapmayı nasip etsin." açıklamasıyla paylaştı.

Özcan'ın bu paylaşıma gelen yorumlar ise genel olarak olumlu yönde. Şabanözülüler Özcan'a "Hayırlı olsun" şeklinde yorum yaptılar. 

Muhabir: Şulenaz Durlanık