Son yıllarda Kanal 7’de yayımlanan Hint dizilerinin sevenleri her geçen gün artmaya devam ediyor. Özellikle “Masum” ve “Emanet” isimli diziler geniş bir izleyici kitlesine sahip. Masum dizisindeki bir karakter olan Masum Gopi ise dizinin hayranları tarafından merak edilip araştırılıyor. 

Masum Gopi kimdir?

Masum Gopi karakterini Giaa Manek daha sonra Devoleena Bhattarjee canlandırmaktadır. Masum dizisi 495’inci bölümünde final yapsa da sevenleri tarafından hala konuşulmaktadır. 
I M G 3086

MasterChef jürisi Danilo Zanna kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? MasterChef jürisi Danilo Zanna kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Giaa Manek, 18 Şubat 1986 senesinde Hindistan’da doğdu. Televizyon endüstrisinde eğitim alan 34 yaşındaki genç oyuncu oynadığı dizilerin yanında televizyon şovlarında da görülmektedir. 

Masum Gopi, dizinin başrollerinden biridir. Senaryoya göre Modi ailesinin erkekleriyle evlenen iki kız kardeşten biri Gopi, diğeri ise Raşi’dir. Gopi’nin ailesi hayatta olmadığı için Gopi; dayısı tarafından evlat edinilmiş, okuma yazma bilmeyen, naif bir kızdır. 

Benzer dizilerde yaşanan üvey aile ilişkileri bu dizide de oldukça sık işleniyor. Gopi, üvey annesi ve üvey kardeşi tarafından sürekli aşağılanıyor. 

Masum Hint Dizi karakterleri

Dizinin diğer karakterleri ise şu şekilde:

Raşi (Rucha Hasabnis)
Ahem (Muhammed Nazım)
Jigar (Vishal Singh)
Kokila (Rupal Patel)
Mira (Tanya Sharma)
Hetal (Swati Shah)
Urmila (Vandana Vithlani)
Kinjal (Firoza Khan)
Vidya (Sonam Lamba)
Rada (Bhavini Prohit)
Dawal (Ashish Sarma)


 

Muhabir: Şulenaz Durlanık