Depremzede 400 öksüz ve yetim çocuk düzenlenen etkinlikte doyasıya eğlendi Depremzede 400 öksüz ve yetim çocuk düzenlenen etkinlikte doyasıya eğlendi

Kütahya'da trafiğin artması ve artan trafik kazaları nedeniyle Kütahya-Eskişehir yolundaki köprülü kavşakta genişleme çalışmaları başlatıldı. Bu önemli gelişme, AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ve AK Parti Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir tarafından duyuruldu.

Yapılan açıklamada, köprülü kavşağa ek şeritlerin ekleneceği belirtildi. AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, kavşağın Türkiye'nin ilk kavşaklarından biri olduğunu ve katılım şeritlerinin olmamasının kazalara ve trafik sıkışıklığına sebep olduğunu ifade etti. Önsay, son iki yılda yapılan girişimler sonucunda ek şeritlerin yapılması için yatırım programına alındığını ve inşaatın Mart ayında ihale edildiğini belirtti. Yapılan yatırımın toplam tutarının 65 milyon lira olduğu ve modernize edilerek mevcut köprünün korunacağı ve yanına eklemeler yapılacağı vurgulandı.

AK Parti Kütahya Milletvekili Adil Biçer, geçen sene Zafertepe Kavşağı'nda başlatılan akıllı kavşak çalışmasının ardından, Kütahya'nın ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların takip edileceğini belirtti. Ayrıca, AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, çevre yolu projesi üzerinde çalıştıklarını ifade etti.

Çalışmaların aksilik olmaması halinde yaz sonunda tamamlanması bekleniyor. Bu gelişmelerle birlikte Kütahya-Eskişehir yolundaki trafiğin daha düzenli ve güvenli hale gelmesi hedefleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı