İYİ Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Karamemiş 3 Mart Pazar günü gerçekleştirilen İYİ Parti Çankırı Seçim Ofisi açılışının ardından çalışmalarına kamu kurumlarını ziyaret ile devam ediyor. İYİ Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Karamemiş geçtiğimiz hafta başladığı seçim çalışmalarına ilk olarak Ankara'da Sincan Çankırılılar Derneği ve Çankırı İş İnsanları Derneği'ni ziyaret ederek başlamıştı. Sincan Çankırılılar Derneği Başkanı Necati Ülker ve Yönetim Kurulu ile bir araya gelen Mehmet Ali Karamemiş daha sonrasında da, kendisinin de Yönetim Kurulu Üyesi olduğu Çankırı İş İnsanları Derneği Başkanı Ayhan Demiray ve Yönetim Kurulu ile buluşmuş ve 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Çankırı'da değişim yaşanması için destek istemişti. "Çankırı'ya yeni bir ufuk, yeni bir bakış açısı" sloganı ile çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Karamemiş, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan genel seçimlerde  Millet İttifakı'nın Çankırı Milletvekili Adayı olmuş ve vatandaşların ciddi bir desteğini kazanmıştı. Milletvekilliği seçim çalışmalarında vatandaşlarla samimi diyalogları takdir gören Mehmet Ali Karamemiş, Çankırı siyasetine de vizyonu, nezaketi ve söylemleri ile değer katmıştı. Her toplantısında "Seçildiğimde bir siyasi partinin değil Çankırı'nın milletvekili olacağım. Rozetimi bir kenara bırakarak tüm vatandaşlarımıza eşit şekilde hizmet edeceğim." diyen Mehmet Ali Karamemiş farklı görüşten birçok vatandaşın sevgisini kazanmıştı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in talebi ile İYİ Parti'nin Çankırı Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Ali Karamemiş, seçim çalışmalarına hızlı başladı.

İYİ Parti Genel Başkan Adayı Dervişoğlu, mikrofonlara konuştu İYİ Parti Genel Başkan Adayı Dervişoğlu, mikrofonlara konuştu

"GÜZEL İŞLERİ ALKIŞLAR, DESTEKLERİM"

Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar'ı İYİ Parti Çankırı İl Başkanı Aydın Akbaş ve teşkilat mensupları ile birlikte ziyaret eden İYİ Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Karamemiş yerel seçimlerde de nezaket çizgisini korumaya ve Çankırı siyasetine renk katmaya devam ediyor. Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar'a Çankırı'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür eden İYİ Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Karamemiş "Tüm mülki idari amirlerimiz, yerel yöneticilerimiz, bürokratlarımız başımızın üstündedir. Memleketimiz Çankırı için taş taş üstüne koyan herkes bizim için değerlidir. Bu kamu kurumlarımız için de böyle, siyasetçilerimiz için de böyle. Benim felsefemde güzel işleri desteklemek, takdir etmek, alkışlamak var. Ancak bir şeyler yanlış yapılıyorsa, belirli noktalarda memleketimiz yerinde sayıyorsa, Çankırı hak ettiğini alamıyor, hemşehrilerimiz mağdur oluyorsa orada da tepki vermesini, yanlış yapanların karşısında durmasını biliriz." ifadelerinde bulundu.

"HEPİNİZE MİNNETTARIZ"

Başkan Adayı Karamemiş ve İYİ Parti heyeti Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar'ı ziyaretinin ardından Çankırı İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen'i de makamında ziyaret etti. Çankırı'nın asayiş olaylarında Türkiye'nin en alt sıralarında yer alan şehirler arasında olmasının bir Çankırılı olarak kendisini gururlandırdığını söyleyen İYİ Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Karamemiş görevini en iyi şekilde yapan tüm emniyet mensuplarına da teşekkür etti. Karamemiş "Çankırı gerek Milli Mücadele döneminde gerekse terör örgütleri ile mücadelede hep en ön saflarda yer aldı. Memleketimiz en çok şehit veren iller arasında. Biz Çankırılılar için de polislerimiz, askerlerimiz kutsaldır. Vatandaşlarımız evlerinde rahat ve huzur içerisinde yaşasın diye sizler büyük fedakarlıklarda bulunuyorsunuz. Hepinize minnettarız." ifadelerinde bulundu.

Editör: Haber Editörü