Su kanalına uçan otomobilin sürücüsü yaralandı Su kanalına uçan otomobilin sürücüsü yaralandı

Çankırı Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 31 Mart Yerel Seçimleri hususunda bildiri yayımlandı. Bahçi geçen bildirilerde vatandaş, 'Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkkında Kanun' doğrultusunda bilgilendirildi.

81 ilde olduğu gibi Çankırı'da da seçim rüzgarları esmeye başladı. Çankırı Valiliği'nin yayımladığı bildiride; 31 Mart Pazar günü sabah saat 06.00'dan gece saat 23.59'a kadar alkollü içki satış ve kullanımının yasaklandığı bildirildi. Ayrıca oy verme günü oy verme süresince kahvehane,kıraathane, çay ocağı/çay bahçesi, internet kafeler gibi bütün umumi eğlence yerlerinin kapalı kalacağı, eğlence yeri niteliği taşıyan lokantalarda yalnızca yemek verelebileceği ve saat 18.00'den sonra düğün yapılabileceği de belirtildi. 

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yayılanan bildiride ise şehrin çeşitli yerlerinde ve vatandaşlarımızın ikamet, işyeri ve araçlarında asılı bulunan propaganda malzemelerinin (siyasi partiler,bağımsız adaylar ve muhtar adaylarına ait afiş,parti bayrakları,flamaları vb.) 30 Mart 2024 günü saat 18.00 'e kadar kaldırılması gerektiği bildirildi. Öte yandan vatandaş; sandıkların konulduğu bina, yapı ve müştemilatında siyasi parti ve adaylara ait rozet, amblem veya benzeri işaretler ya da propaganda amaçlı yayınlar taşınamayacağı konusunda uyarıldı.

Kaynak: Çankırı Valiliği