Çankırı Belediyesi kurbanlık satışlarının sorunsuz ve sağlıklı bir ortamda yapılabilmesi amacıyla, Modern Hayvan Pazarında yer kiralama işlemlerine başlıyor.

Modern Hayvan Pazarında kurban satışı yer tahsisi için başvurular başlıyor.Çankırı Belediyesi'nin Modern Hayvan Pazarında satış yapmak isteyen celeplerin,küçükbaş padok ve büyükbaş kurban çadırı kiralamak için 13 Mayıs Pazartesi günü saat 10.00'da Modern Hayvan Pazarında olmaları gerekmektedir.

Çankırı Hayvan Pazarı Nerede/ Hayvan Pazarı'nın Kapasitesi

Elazığ’da aç kalan tilkiler şehre indi Elazığ’da aç kalan tilkiler şehre indi

Çankırı Belediyesi'nin Modern Hayvan Pazarı 113 bin metrekare rezerv alanı ile bölgenin en büyüğü, hayvan kapasitesi olarak da bölgenin ikincisi olan alan, yapısal çalışmalarının ardından celeplere açıldı. Yapraklı Yolu Tuzlu Bağları mevkiinde yaklaşık 50 dönümlük kurulum alanına sahip Modern Hayvan Pazarı'nda  büyük ve küçükbaş hayvan satış alanları, kafeterya ve idari bina, kontrol ve zabıta noktası ile dezenfeksiyon ünitesi bulunuyor. Büyükbaş için toplam 6 bin 200 metrekare, küçükbaş için ise toplam 3500 metrekare alan ayrıldı. Bölgeye ayrıca 26 adet çadır alanı vardır.

Muhabir: Bahadır Çimen