Dmitry Muratov kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında? Dmitry Muratov kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında?

Youtube, Instagram ve Tiktok adlı sosyal medya platformlarrında paylaştığı içeriklerle dikkat çeken Aslı Güler aynı zamanda oyunculuk da yapmaktadır. Oyunculuk kariyeri boyunca Kiraz Mevsimi, Hatırla Gönül, Çilek Kokusu ve Güneşin Kızları isimli dizilerde rol almıştır. Şu an içinse oynadığı herhangi bir dizi ya da film bulunmamaktadır.

I M G 3682
Aslen Bursalı olduğu bilinen Aslı Güler, 1998 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Genç fenomen şu anda da İstanbul'da yaşamakta, Uludağ Üniversitesi Siyaset Bölümü'nde eğitim hayatını sürdürdüğü bilinmektedir. Youtuber ve oyuncu kimliğiyle bilinen Aslı Güler'in bir kız kardeşi vardır. Youtube hesabında genel olarak makyaj videoları çeken genç fenomen oldukça geniş bir kitleye hitap ediyor. 

26 yaşında ve yengeç burcu olan genç fenomen, 1.78 boyunda ve 66 kilodadır. Instagram'da 630 bin, Youtube'da 276 bin, 2 milyon 800 bin takipçisi bulunan Güler; sarı saçlı ve mavi gözlüdür. Öte yandan bir dönem Türk Şef , lokantacı ve internet fenomeni CZN Burak ile olan birlikteliğiyle de sık sık gündeme gelmişti. 

Saçını neden kazıttı?

Aslı Güler'in 2021 yılında saçlarının kazındığını gören sevenleri hasta olduğundan endişelenmişlerdi. Ancak Güler; hasta olmadığını, geçirdiği bir psikolojik atak sonucu saçlarını bilinçsizce kazıdığını açıklamıştı. Ayrıca o dönemde genç fenomene Anksiyete dürtü bozukluğu tanısı konulduğu da iddia ediliyor.

Kaynak: Şulenaz Durlanık