Sitare Akbaş kimdir? Sevgilisi kim? Sitare Akbaş kimdir? Sevgilisi kim?

Aras Bulut İynemli kimdir?

Aras Bulut İynemli başarılı bir Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Hem televizyon hem sinema hem de dijital yapımlarda önemli işlere imza atmıştır.

Aras Bulut İynemli nereli?

Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990 yılında İstanbul'da doğmuştur. Cengiz ve Sevtap İynemli çiftinin çocuğu olan İynemli’nin ağabeyi tiyatrocu, ablası ise ses sanatçısıdır. 

Nerede eğitim gördü?

Lise eğitimini Beşiktaş Anadolu Lisesi'nde tamamlayan İynemli, üniversite eğitimini ise İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Uçak Mühendisliği bölümünde tamamlamıştır. Halihazırda dizi ve sinema oyunculuğu yapan İynemli, mesleğe çok genç yaşta başlamıştır.

95E0C31D 2Bb3 43Af 9De6 De068142D495

Hangi yapımlarda rol aldı?

İlk defa bir reklam filmiyle ekranlarda görülmeye başlayan İynemli, oynadığı reklam filminde Zeynep Günay Tan adlı yönetmenin dikkatini çekmiş ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin deneme çekimlerine davet edilmiştir. Deneme çekimlerini başarıyla tamamlayan İynemli, Mete Akarsu Rolünü almıştır.

Bu dizi sayesinde şöhret hayatına adım atan İynemli, kariyerinin ilerleyen dönemlerinde 'Mahmut ile Meryem' ve 'Tamam Mıyız?' filmlerinde başrol olarak oynamıştır. Dönemin ses getiren dizilerinden Muhteşem Yüzyıl dizisinde de Şehzade Bayezid rolüyle ekranlarda görülmüştür.

Başarılı kariyerinin basamaklarını çıkmaya emin adımlarla devam eden yetenekli oyuncu, 'Arka Sokaklar' 'Maral: En Güzel Hikayem' 'İçerde' Çukur' gibi bir çok yapımda rol almıştır.

Muhabir: Şulenaz Durlanık